?>

Raz Dwa Trzy

Raz Dwa TrzyAdam Nowak Grzegorz SzwałekJacek OlejarzJarek T

Raz Dwa Trzy
13 marca 2016, godz. 19:00
Klub Wytwórnia - Łąkowa 29, Łódź
Ich utwory mają niesamowitą zdolność pobudzania do rozmowy, otwierają umysł i rozwiązują język. Razem przeszli długą drogę przez wiele nurtów i stylistyk, od jarocińskiej sceny, po studio im. Agnieszki Osieckiej. Stale imponują wrażliwością, spostrzegawczością i dystansem. Zespół Raz Dwa Trzy odwiedzi Wytwórnię 13 marca. Przy Łąkowej 29 będzie świętował 25-lecie istnienia.

Zespół powstał ćwierć wieku temu, a od 20 lat w niezmienionym składzie nagrywa i koncertuje w kraju i za granicą.
Skład:
Adam Nowak - gitara, śpiew                                        
Grzegorz Szwałek - pianino el. , akordeon
Jacek Olejarz - perkusja
Jarek Treliński - gitara elektryczna, akustyczna
Mirek Kowalik - gitara basowa, kontrabas

Dyskografia:
Jestem Polakiem -1991
To ja -1992Cztery - 1994Sufit - 1995
Niecud - 1998
Muzyka z talerzyka - 2000
Złota kolekcja - 2001
Czy te oczy mogą kłamać - 2002
Trudno nie wierzyć w nic - 2003
Raz,Dwa,Trzy - Młynarski - 2007
Skądokąd - 2010
Raz, Dwa, Trzy - Dwadzieścia - 2010

Kategorie: Raz Dwa Trzy
Bilety na to wydarzenie możesz zamówić online:
k o m e n t a r z e   u ż y t k o w n i k ó w
Dodaj komentarz
Komentarz dla tego wydarzenia (minimum 1-2 zdania):
p o d o b n e   w y d a r z e n i a
Gdynia
20 września 2015, godz. 19:00
| |
Koncert jubileuszowy
|
Skarżysko-Kamienna
4 października 2015, godz. 19:00
| |
Koncert Raz Dwa Trzy
|
Żyrardów
10 października 2015, godz. 19:00
| |
koncert z okazji 25-lecia zespołu
|
Włocławek
11 października 2015, godz. 19:00
| |
Raz Dwa Trzy
|
Nysa
17 października 2015, godz. 18:00
| |
Koncert zespołu Raz Dwa Trzy
|
Wodzisław Śląski
18 października 2015, godz. 18:00
| |
Zespół Raz, Dwa, Trzy został założony w lutym 1990 przez studentów Wyższej Szkoły Pedagogicznej w Zi
|
Opole
19 października 2015, godz. 19:00
| |
Koncert jubileuszowy
|
Wałcz
24 października 2015, godz. 19:00
| |
Koncert zespołu Raz Dwa Trzy
|
Stargard Szczeciński
25 października 2015, godz. 18:00
| |
Koncert zespołu Raz Dwa Trzy
|
Września
6 listopada 2015, godz. 19:00
| |
Koncert zespołu Raz Dwa Trzy
|
Szczecin
10 listopada 2015, godz. 17:00
| |
koncert z okazji 25-lecia zespołu
|
Szczecin
10 listopada 2015, godz. 20:00
| |
koncert z okazji 25-lecia zespołu
|
Sochaczew
14 listopada 2015, godz. 20:00
| |
Koncert zespołu Raz Dwa Trzy
|
Sochaczew
14 listopada 2015, godz. 19:00
| |
Raz Dwa Trzy
|
Ostrowiec Świętokrzyski
23 listopada 2015, godz. 19:00
| |
koncert z okazji 25-lecia zespołu
|
Zielona Góra
28 listopada 2015, godz. 20:00
| |
koncert z okazji 25-lecia zespołu
|
Zielona Góra
28 listopada 2015, godz. 17:00
| |
koncert z okazji 25-lecia zespołu
|
Grudziądz
13 grudnia 2015, godz. 19:00
| |
Koncert 25 lat RAZ DWA TRZY
|
Toruń
12 lutego 2016, godz. 20:00
| |
Jubileuszowy koncert z okazji 25-lecia działalności
|
Gdańsk
8 marca 2016, godz. 19:00
| |
RAZ DWA TRZY - Największe przeboje
|
Starogard Gdański
9 marca 2016, godz. 19:00
| |
Raz Dwa Trzy
|
Lublin
9 kwietnia 2016, godz. 21:00
| |
Festiwal "Metamorfozy sentymentalne"
|
Częstochowa
12 kwietnia 2016, godz. 19:00
| |
koncert z okazji 25-lecia zespołu
|
Białystok
13 kwietnia 2016, godz. 19:00
| |
koncert z okazji 25-lecia zespołu
|
Koszalin
15 kwietnia 2016, godz. 20:00
| |
Koncert z okazji 25-lecia zespołu!
|
Konin
19 maja 2016, godz. 19:00
| |
Koncert z okazji 25-lecia zespołu!
|
Poznań
20 maja 2016, godz. 20:00
| |
|
Polkowice
10 czerwca 2016, godz. 19:00
| |
Od 20 lat w niezmienionym składzie nagrywa i koncertuje w kraju i za granicą.
|
Kraków
15 czerwca 2016, godz. 19:00
| |
RAZ, DWA, TRZY - koncert z okazji 25-lecia zespołu
|
Gdańsk
17 września 2016, godz. 20:00
| |
RAZ DWA TRZY w Starym Maneżu
|
© Imprezuje.pl (2015) - serwis wydarzeniowy. Wszelkie prawa zastrzeżone, nie ponosimy odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.